ЗАЩО СОЛТРА?

Експертна консултация
Етичност и лоялност
Управление на качеството
Компетентен превод
Спазени срокове
Поверителност

Форма за запитване/заявка

Име и фамилия(*)
Моля, въведете Вашето име и фамилия.

Имейл(*)
Невалиден имейл адрес.

Компания
Invalid Input

Коментари (изисквания, формат, бележки)
Invalid Input

Прикачете файл
Невалиден файл

Антиспам код(*)
Антиспам кодНевалиден код

ЕКСПЕРТНА КОНСУЛТАЦИЯ: ПИСМЕН ПРЕВОД

Независимо дали се нуждаете от превод на договор, легализация на диплома, или спешен превод на тръжна документация, Вие търсите надежден партньор. Нашият експертен екип ще Ви предостави информация както за приблизителния обем, цената и срока за изпълнение на поръчката, така и ще Ви консултираме с цел оптимизиране на сроковете, опростяване на процедурите и спестяване на средства. При възникнали въпроси или необходимост от допълнителна информация своевременно ще се свържем с Вас.

internal-32.jpg

КОМПЕТЕНТЕН ПРЕВОД

СОЛТРА поддържа доброто си име и авторитет на пазара на преводачески услуги върху няколко основни стълба:

  • НАЙ-УТВЪРДЕНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕВОДАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР
  • ПОСТОЯНЕН ЕКИП ОТ РЕДАКТОРИ
  • ИНДИВИДУАЛНИ ЕКИПИ ЗА ОТДЕЛНИТЕ ПРОЕКТИ.

Имаме ресурс бързо да формираме екипи, които да участват в големи проекти, изискващи изпълнение в кратки срокове. Нашите ръководители на проекти притежават умения както в планирането, така и по отношение на упражняването на контрол на качеството.

СИГУРНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

В СОЛТРА се отнасяме с изключителна сериозност към осигуряването на надеждна защита на фирмената база данни. Ежедневно записваме данните от нашата електронна програма за управление, така че евентуалните загуби на информация да се ограничат до максимум един работен ден.

Подхождаме с особено внимание към ефективната защита на компютърната техника от вируси. Компанията притежава мрежова антивирусна програма NOD32, която постоянно контролира мрежата от компютри.

СПАЗЕНИ СРОКОВЕ

Спазването на срока за изпълнение на поръчката е ключов компонент от качеството на преводаческата услуга. Съвременната динамична бизнес среда цени високо умението за бърза реакция и оптимално разпределяне на времевия ресурс.

СОЛТРА е извоювала репутация на надежден и точен партньор, на когото можете да разчитате както в обичайни, така и в спешни ситуации.

internal-31.jpg

ЕКСПЕРТНА КОНСУЛТАЦИЯ: УСТЕН ПРЕВОД

Ако организирате работна среща „на четири очи“, бизнес семинар или голяма международна конференция, Вие имате нужда от компетентен и надежден преводач до себе си.

СОЛТРА притежава експертен опит в осигуряването на устния превод – симултанен и консекутивен – за множество корпоративни и институционални събития с международно участие.

Можете да разчитате на нас за предварителния анализ на събитието според зададените параметри и изисквания, както и за подбора на подходящите преводачи.

ЕТИЧНОСТ И ЛОЯЛНОСТ

Ние сме етична компания, която спазва всички вътрешни и международни закони и правила чрез справедливи и прозрачни методи на управление. Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет и водещ принцип в нашите решения и действия.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Предвид естеството на своята дейност, СОЛТРА разполага с необходимия капацитет за защита на данните и информационните системи от неразрешен достъп, използване, разкриване на трети страни, объркване, промяна и унищожаване. Всяка информация, която ни предоставяте – онлайн, по телефон, факс или поща, се обработва съгласно вътрешните ни процедури за опазване на поверителността на информацията. Компанията не задържа копие на диск или разпечатка от материалите, предоставени за превод, както и от самия превод.

Всички служители на СОЛТРА и преводачи на свободна практика, наемани от компанията, подписват договори за конфиденциалност, с които се задължават да не разкриват информацията, придобита по време на извършването на преводи, на трети лица, фирми или организации и да не я използват за лични нужди.

internal-33.jpg

Как най-бързо да получа оферта?
Свържете се с нас още днес чрез нашата онлайн форма за запитване/заявка, по имейл или на телефон +359 882486067. С удоволствие ще изготвим конкретна оферта с оглед на специфичните Ви изисквания.

©2023 Агенция за преводи "Soltra". Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search