Финанси и бизнес

Работим с постоянен екип от преводачи с доказан опит и компетентност в областта на финансите, банковото дело и счетоводството.

Форма за запитване/заявка

Име и фамилия(*)
Моля, въведете Вашето име и фамилия.

Имейл(*)
Невалиден имейл адрес.

Компания
Invalid Input

Коментари (изисквания, формат, бележки)
Invalid Input

Прикачете файл
Невалиден файл

Антиспам код(*)
Антиспам кодНевалиден код

Финанси и бизнес

Нуждаете се от точен и професионален писмен превод на финансови документи?

Финансовите документи имат свой специфичен език. Нашите преводачи са не само отлични лингвисти, но и притежават солидна подготовка в областта на финансите, както и познания във финансовото законодателство и стандартите на различните държави.

internal-21.jpg
internal-20.jpg

Извършваме преводи на:

  • финансови отчети
  • кредитни доклади
  • финансови анализи
  • банкови извлечения
  • проучвания на капиталови инвестиции
  • годишни финансови доклади и анализи
  • отчети на печалбите и загубите
  • балансови отчети
  • инвестиционни документи.

Притежаваме ресурс да сформираме екипи за финансови преводи по големи проекти, изискващи изпълнение в кратки срокове. Нашите проектни мениджъри притежават умения както за планиране, така и за контрол на качеството.

Работим с постоянен екип от преводачи с доказан опит и компетентност в областта на финансите, банковото дело и счетоводството.

В СОЛТРА поддържаме терминологична база данни в областта на Международните стандарти за финансова отчетност (МСФО) и Международните счетоводни стандарти (МСС) на български език и на основните европейски езици.

Срокът се уточнява на етапа на възлагане на поръчката. Своевременно ще получите информация за съотношението срок/цена, така че да можете да направите информиран избор на вида услуга, която предпочитате или която Ви се налага да използвате – обикновена, бърза или експресна.

СОЛТРА е извоювала репутация на надежден и точен партньор, на когото можете да разчитате както в обичайни, така и в спешни ситуации.

Как най-бързо да получа оферта?
Свържете се с нас още днес чрез нашата онлайн форма за запитване/заявка, по имейл или на телефон +359 882486067. С удоволствие ще изготвим конкретна оферта с оглед на специфичните Ви изисквания.

©2023 Агенция за преводи "Soltra". Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search