ЛОКАЛИЗАЦИЯ

Експертна консултация
Етичност и лоялност
Управление на качеството
Компетентен превод
Спазени срокове
Поверителност

Форма за запитване/заявка

Име и фамилия(*)
Моля, въведете Вашето име и фамилия.

Имейл(*)
Невалиден имейл адрес.

Компания
Invalid Input

Коментари (изисквания, формат, бележки)
Invalid Input

Прикачете файл
Невалиден файл

Антиспам код(*)
Антиспам кодНевалиден код

РАЗПОЛАГАТЕ С УНИКАЛЕН ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ В ЧУЖБИНА? ИСКАТЕ ДА РАЗШИРИТЕ ДОСТЪПА СИ ДО ЧУЖДИ ПАЗАРИ?

В такъв случай имате нужда от превод на Вашия уебсайт, продуктов каталог или рекламно послание.

Ефективната комуникация с Вашите клиенти по целия свят ще Ви спечели тяхното доверие и ще умножи възможностите Ви за развитие.

СОЛТРА предлага локализация на софтуер, уебсайтове, рекламни текстове и кампании. Доверете се на познанията и креативността на нашите преводачи, за да направите своите послания достъпни и разбираеми навсякъде по света.

internal-11.jpg
internal-10.jpg

Какво е локализация?

Локализацията е процес на адаптиране на даден продукт (текст) към езиковата и културната специфика на региона, за който е предназначен (от латинското locus 'място'). Нейното предназначение е да се постигне максимална близост с целевата аудитория. Характерно за процеса на локализация е, че елементите, специфични за дадена държава/регион, не се превеждат в обичайния смисъл на думата, а се съобразяват с (адаптират към) местните особености по отношение на мерни единици, валути, технически и други символи, имена, обичаи, културни възприятия. Локализацията придава на превода звучене, познато на целевата аудитория, и гарантира успех на посланията, заложени в него.

СОЛТРА предлага локализация на:

  • софтуерни продукти
  • уебсайтове
  • рекламни текстове и кампании, при които се прилага transcreation (пресъздаване).

СОЛТРА е извоювала репутация на надежден и точен партньор, на когото можете да разчитате както в обичайни, така и в спешни ситуации.

Как най-бързо да получа оферта?
Свържете се с нас още днес чрез нашата онлайн форма за запитване/заявка, по имейл или на телефон +359 882486067. С удоволствие ще изготвим конкретна оферта с оглед на специфичните Ви изисквания.

Езици

английски, немски, италиански, испански, френски, руски, албански, арменски, гръцки, норвежки, иврит, арабски, датски, естонски, китайски, корейски, латвийски, литовски, хинди, нидерландски, португалски, полски, румънски, сръбски, словашки, словенски, турски, унгарски, фински, хърватски, чешки, шведски, японски.
Свържете се с нас, ако се интересувате от конкретен език.

Експертен опит

Международно и европейско право, национално право, финанси и бизнес, медицина и фармация, публичен сектор, маркетинг, реклама, връзки с обществеността, техника и информационни технологии, национална сигурност и отбрана, фирмени документи, лични документи, обществени поръчки.

©2023 Агенция за преводи "Soltra". Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search